Rólunk

Rólunk

"Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek."

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb kereskedelmi takarítási szolgáltatást nyújtsuk, túl szárnyalva elvárásaikat, megbízhatóan tiszta és makulátlan környezetet varázsolunk precíz, kiszámítható és gyakorlatias munkavégzésünkkel.

Ami minket jellemez

ÉV TAPASZTALAT

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

KITAKARÍTOTT NM

Amit mi csinálunk

TÖBB, MINT 5 ÉV TAPASZTALATTAL A SZAKMÁBAN

Pár éve létrejött cégünk eleinte magánházak takarításával kezdte tevékenységét. A hírünk gyorsan terjedt, hála a precíz, megbízható, minden részletre kiterjedő munkavégzésünknek. Ekkor még alapító házaspárként mi magunk végeztük a munka gyakorlati részét is. Ennek köszönhetően a későbbiekben konkrét , valós segítséget tudtunk és tudunk nyújtani alkalmazottainknak gyakorlati kérdésekben is.

Küldetésünk

Tökéletesség bármi áron! Ebben hiszünk és erre törekszünk! Mindennél fontosabbnak tartjuk, hogy partnereink elégedettek legyenek az általunk elvégzett munkával!
Ezt pedig kizárólag a hibátlanhoz közelítő teljesítménnyel érhetjük el. Nem biztos, hogy minden esetben sikerül, de hogy törekszünk rá, azt garantáljuk.

Alappillérek

Cégünk megbízhatósága akár legendásnak is nevezhető. Dolgozóink felkészültsége, alapossága és mindenekelőtt a feladatok kifogástalan elvégzésére való törekvésünk az, ami miatt érdemes minket választani. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy partnereink soha nem bontottak velünk szerződést sem rendes, sem rendkívüli formában.

Sikerünk kulcsa

A magánházaknál megszerzett tapasztalataink kiválóan kamatoztathatóak az irodák, irodaházak takarítása során. Pontosan ugyanolyan precizitással takarítjuk irodáink különböző felületeit is, mint bármelyik privát partnerünk villáját. Cégünk fokozott figyelmet szentel az irodaházak mellékhelyiségeire, mert tapasztalataink szerint ez az egyik kritikus pont versenytársaink jelentős részénél.

Stefi Clean Kft.

EGY MEGBÍZHATÓ TAKARÍTÓ CÉG

” Küldetésünknek érezzük, ha használhatunk ilyen szavakat, hogy a takarítással kapcsolatos sztereotípiákat leromboljuk – ezt lehet másképp csinálni, lehet fiatalosan, lendületesen, precízen és megbízhatóan nem utolsó sorban. Ez a szó… ha egy szót kellene kiemelni magunkkal kapcsolatban, mindenképp a megbízhatóság lenne az…”
/Tóth Tamás – Ügyvezető, Stefi Clean Kft./
Készen állsz?

Takarítási szolgáltatásaink már csak egy kattintásra vannak tőled:

Kérj árajánlatot itt:

Takarítás mesterfokon

Vállalkozásunk Vezetői

Fő profilunk mostanra az irodaház takarítás lett. A napi iroda takarítástól kezdve, a heti, havi, igény esetén évszakonkénti nagytakarítás az amit vállalunk, de magánházak, nyaralók, üzlethelyiségek takarítását is elvégezzük.

Névtelen terv (14)
Tóth Tamás László Ügyvezető
Telefon: 06(30)985-9791 toth.tamas@irodahaztakaritas.com
Névtelen terv (15)
Stefanovics Éva Ügyvezető
Telefon: 06(70)602-3840 stefanovics.eva@irodahaztakaritas.com
a

Ügyfeleink mondták rólunk

Mindig örömmel halljuk őszinte véleményét szolgáltatásunkról és a velünk való együttmúködésből szerzett tapasztalatokról!

"A mostani piacon nehéz olyan takarító céget találni, akik precízek, megbízhatók és rugalmasak, miközben remek munkát végeznek minden egyes alkalommal, de a Stefi Clean Kft. pont egy ilyen vállalkozás."

László Krisztián, Operatív Igazgató, Epo-trend Kft.
László Krisztián, Operatív Igazgató, Epo-trend Kft.,

"Én a Stefi Clean Kft.-vel történő együttműködés során, amit mindenképp kiemelnék, az a cég rugalmassága és a korrekt árak, amivel dolgoznak."

Kállay Csongor, Ügyvezető, Mertcontrol Kft.
Kállay Csongor, Ügyvezető, Mertcontrol Kft.,

„Nagyon elégedettek vagyunk a StefiClean-nel! A munkájukat rendkívüli precizitással végzik. Eddig bármilyen extra kérésünk volt, szó nélkül megoldották. Köszönjük munkájukat!”

Arosné Turczi Zsófia  Irodavezető / Office Manager  Bau Dekor Kft.
Arosné Turczi Zsófia Irodavezető / Office Manager Bau Dekor Kft.,

A Stefi Clean Kft.-vel, mint vállalkozással 2010. év óta dolgozunk együtt, mint a vállalkozásunk helyiségeinek tisztaságáért felelős partnerünkkel. Cégünk teljes egészében megvan elégedve a Stefi Clean Kft által nyújtott szolgáltatással. Nagyra értékeljük a rugalmasságukat, precíz munkavégzésüket továbbá kiemeljük, hogy ez idáig a szolgáltató megfelelt a cégünk által előírt belső és külső kritériumoknak.

Némethné Görgényi Andrea Viktória Ügyvezető, Unicont Plusz Könyvelőiroda
Némethné Görgényi Andrea Viktória Ügyvezető, Unicont Plusz Könyvelőiroda,
lépj kapcsolatba velünk

Itt is írhatsz nekünk!

Közösségi Média

Keress minket social média platformjainkonis bátran.

Made by BluemonkeyMedia, 2022. All rights reserved.

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány